Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Blair a declarat că o compătimește pe May

© Sputnik / Алекс Макнотон / Accesați arhiva multimediaTheresa May
Theresa May - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul prim-ministru al Marii Britanii, Tony Blair, a declara că o copătimește pe actuala șefă a cabinetului de miniștri de la Londra, Theresa May, deoarece aceasta este înconjurată de „rechini" și aceștia pun la cale debarcarea acesteia din funcție

CHIȘINĂU, 16 iul — Sputnik. Blair crede că May, în adâncul sufletului, este dedicată intereselor țării, însă el este departe de a împărtăși viziunile actualului premier britanic, transmite Sky News.

British Prime Minister Theresa May leaves the Conservative Party HQ in central London, on June 9, 2017, hours after the polls closed in the British general election. - Sputnik Moldova
Demisia premierului sau ce va face May după eșecul conservatorilor în alegeri

Potrivit lui Blair, May este înconjurată de oameni, „care așteaptă momentul când aceștia vor decide să o arunce în prăpastie".

Anterior, Theresa May a recunoscut că a izbucnit în plâns din cauza rezultatelor la alegerile parlamentare.

Pe data de 9 iunie a devenit clar că Partidul conservator britanic a învins la alegerile parlamentare, însă a pierdut majoritatea în legislativ. Partidul laburist a obținut 40 la sută din sufragii și și-a consolidat prezența în parlament, obținând 262 de mandate.

Fluxul de știri
0