Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ironia sorţii: Anișoara Loghin află în direct despre necazurile lui Chirtoacă

© fb.com/ Anisoara LoghinAnişoara Loghin
Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalista Anișoara Loghin, fostă soție a primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, învinuit de trafic de influenţă, este nevoită să prezinte știri despre acesta la postul TV la care lucrează

CHIȘINĂU, 15 iul — Sputnik. De regulă, textul știrilor și informațiile prezentate în direct sunt cunoscute din timp. De această dată însă o reporteriță a relatat în direct, chiar în cadrul buletinului de știri prezentat de Anișoara Loghin, despre ceea ce-l aşteaptă pe Dorin Chirtoacă.

Instanța de judecată a admis vineri parțial demersul procurorilor, care au solicitat un nou termen de arest de 30 de zile pentru Dorin Chirtoacă.

Judecătorul a decis să-l plaseze pe edil în arest la domiciliu doar pentru 25 de zile.

© Photo : protv.mdAnișoara Loghin prezintă un buletin de știri, captură ecran
Anișoara Loghin prezintă un buletin de știri, captură ecran - Sputnik Moldova
Anișoara Loghin prezintă un buletin de știri, captură ecran

Astfel, instanța de judecată a menținut restricțiile stabilite anterior față de Chirtoacă și a decis că acesta va sta în arest până pe 13 august 2017.

Procurorii anticorupție i-au înaintat acum câteva zile primarului liberal al Capitalei, Dorin Chirtoacă, o nouă învinuire, acesta riscând până la 22 de ani de închisoare. Anunțul a fost făcut, vineri, de procurorul Dumitru Robu, care instrumentează dosarul parcărilor cu plată, în care Chirtoacă are statut de învinuit.

"Pe 12 iulie, lui Dorin Chirtoacă i-am înaintat o nouă învinuire în cadrul dosarului parcărilor cu plată: comiterea traficului de influență în variantă agravată și corupere pasivă, la fel în variantă agravată", a declarat procurorul. 

Fluxul de știri
0