Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

(VIDEO) Turist, omorât de suflul unui avion pe plajă

© Photo: Insatgram / devinebowersСамолёт
Самолёт - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din Noua Zeelandă, aflată în vacanţă pe o plajă faimoasă din Caraibe, a murit după ce suflul puternic al unui avion care decola a ridicat-o de la sol

CHIȘINĂU, 14 iul — Sputnik. O femeie din Noua Zeelandă a murit, după ce forța suflului unui avion a ridicat-o de la sol. Aceasta se afla pe o plajă de pe insula St. Maarten, care se află în apropierea unei piste de decolare, zonă unde unii turiști doresc să testeze îndeaproape forța motoarelor avioanelor.

Serviciile de urgenţă au fost chemate miercuri la plaja Moha Beach, unde o femeie de 57 de ani a fost găsită în stare critică după ce a fost ridicată de la sol de suflul unui avion, a relatat presa locală 721 News. Aceasta a fost dusă la spital, unde a murit mai târziu din cauza leziunilor.

Femeia și câțiva alţi turişti au fost văzuţi ţinându-se de un gard al aeroportului, care separă pistele de plaja de pe insula din Caraibe.

Turiştii amatori de adrenalină frecventează zona sperând să fie ridicaţi în aer de suflul avioanelor care decolează, în ciuda unui anunţ care îi avertizează în privința pericolelor.

Nobody cared about the signs and warnings lol

Публикация от JOST RULES (@jostnyc) Июл 2 2017 в 8:30 PDT

În 2012, o femeie a fost rănită pe când încerca să testeze suflul, fiind izbită de o bordură din beton.

În orele de vârf, autoritățile locale patrulează plaja avertizându-i pe turişti să nu încerce o astfel de experienţă.

 

 

Fluxul de știri
0