Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chirtoacă a început să vorbească: iată ultima lui declarație neașteptată

© Sputnik / Miroslav RotariDorin Chirtoacă
Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
După ce Judecătoria Buiucani din capitală i-a aplicat un nou mandat de arest la domiciliu, primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a început să vorbească și chiar să lanseze atacuri dure

CHIȘINĂU, 14 iul — Sputnik. Liberalul Dorin Chirtoacă a declarat că nu exclude faptul că tot ce i se întâmplă, legat de atragerea sa la răspundere penală, ar putea fi organizat chiar de către acele persoane care ar trebui, de fapt, să fie urmărite penal pentru corupție.

Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Societate
Dorin Chirtoacă a primit un nou mandat de arest la domiciliu

Deocamdată el nu a nominalizat pe nimeni, ci a făcut următoarele aluzii:

„Se dorește denigrarea imaginii mele și se urmărește inocularea în mințile oamenilor a unor idei negative despre mine, cum ar fi legarea numelui meu de trafic de influență și corupție. Asta se face în contextul eventualei condamnări sau eventualului referendum".

El a mai spus că cineva ar dori să se răzbune pentru „acțiunile anticorupție la primărie", în fruntea cărora ar fi stat anume el, Dorin Chirtoacă.

„Nu exclud că cei care trebuie trași la răspundere fac acest lucru", a mai spus el.

Chirtoacă a declarat că se va apăra prin toate mijloacele posibile și decizia de azi de prelungire a arestului va fi atacată cu recurs la Curtea de Apel.

Fluxul de știri
0