Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce s-a întâmplat pe 13 iulie în cel mai mare cimitir din Europa

© Sputnik / Miroslav RotariАрмянское кладбище
Армянское кладбище - Sputnik Moldova
Abonare
În noaptea de joi spre vineri, pompierii au fost nevoiți să intervină în forță în apropierea cimitirului Sfântul Lazăr din Capitală

CHIȘINĂU, 14 iul — Sputnik. În această noapte, pompierii au intervenit în forță pentru a lichida un incendiu izbucnit în apropierea celui mai mare cimitir din Europa, Sfântul Lazăr din municipiul Chișinău.

Incendiu în sectorul Botanica al municipiului Chișinău, 8 august 2016 - Sputnik Moldova
Societate
Imagini sinistre: Consecințele incendiului din Chișinău, filmate cu drona

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, a luat foc gunoiul adunat în apropiere de cimitir. La fața locului s-a deplasat două echipaje de salvatori. Focul a afectat o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, însă datorită intervenției operative a pompierilor focul a fost stins. Pompierii au luptat cu flăcările timp de patru ore.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului. Totodată, Serviciul Situații Excepționale îndemnă cetățenii să respecte regulile anti-incendiare și să nu aprindă resturile vegetale uscate și gunoiul menajer pentru a nu provoca incendii de proporții.

© Photo : dse.mdIncendiu în preajma cimitirului Sfântul Lazăr din Capitală
Incendiu în preajma cimitirului Sfântul Lazăr din Capitală - Sputnik Moldova
Incendiu în preajma cimitirului Sfântul Lazăr din Capitală
Fluxul de știri
0