Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Stagiunea teatrală cu Geneza Art: Ce le lipsește teatrelor din Moldova

© Facebook / Burlaca DanielaDaniela Burlaca
Daniela Burlaca - Sputnik Moldova
Abonare
Actriță și regizorul teatrului "Geneza Art", Daniela Burlaca, a povestit într-o discuție cu jurnalista Iulia Lipovaia cum se dezvoltă teatrul și cum evoluează publicul în Republica Moldova
Stagiunea teatrală cu Geneza Art: Ce le lipsește teatrelor din Moldova

Potrivit Danielei Burlaca, teatrul "Geneza Art" și-a încheiat a șaptea stagiune teatrală. În această perioadă au fost realizate trei premiere — "4 Mama", "Cutia neagră" şi "Coco Chanel — Oglinzi".

Actrița a subliniat că această stagiune a fost cea mai reușită pentru teatru.

"Ne-am format un public al nostru, un public fidel. Oamenii care vin și cumpăra până la ultimul bilet că să ajungă la un spectacol. Asta mă bucură. Vreau să cred că în Chișinău se formează un public teatral, oameni care creează încet-încet cultura teatrală în Republica Moldova", a menționat Burlaca.

Ea s-a referit și la ultima premieră, "Coco Chanel". Este un spectacol neobișnuit care începe cu o prezentare de modă cu modele profesioniste. În paralel cu spectacolul, a fost creat și un proiect fotografic despre viața renumitei creatoarei de modă.

Prin ce diferă teatrul "Geneza Art" de altele? Ce spectacole ar putea fi prezentate în viitoare stagiunea teatrală? Ce le lipsește teatrelor din Moldova? Aflați răspunsurile la aceste întrebări în interviul cu Daniela Burlaca.

Fluxul de știri
0