(FOTO) Beyonce a publicat prima fotografie cu copii nou-născuți

© Fotobank.ru/Getty ImagesАмериканская певица Бейонсе во время выступления на Super Bowl XLVII
Американская певица Бейонсе во время выступления на Super Bowl XLVII - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta americană Beyonce a publicat prima fotografie a nou-născuților. În două ore imaginea a acumulat peste două milioane de accesări.

CHIȘINĂU, 14 iul — Sputnik. Interpreta americană Beyonce a publicat pe rețeaua de socializare Instagram prima fotografie cu gemenii nou-născuți.

„Sir Carter și Rumi au împlinit o lună", a comentat artista.

În doar câteva ore de la publicare, fotografia a acumulat peste două milioane și jumătate de accesări și mii de comentarii.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Публикация от Beyoncé (@beyonce) Июл 13 2017 в 10:10 PDT

Gemenii s-au născut la începutul lunii iunie.

Beyonce este o interpretă de RnB, actriță și dansatoare. Ea s-a căsătorit cu Jay-Z pe 4 aprilie 2008. Cei doi mai au o fetiță de cinci ani și se numește Blue Ivy Carter.

 

😁🇺🇸

Публикация от Beyoncé (@beyonce) Май 29 2017 в 11:43 PDT

 

Potrivit revistei „Forbes" Beyonce (35 de ani) este considerată una dintre cele mai tinere și de succes femei. Averea sa este estimată la 350 de milioane de dolari. În același top s-a clasat și interpreta Taylor Swift, în vârstă de 27 de ani cu 280 de milioane de dolari și directorul firmei „It Cosmetics", Jamie Kern Lima, de 39 de ani, cu 410 milioane de dolari.

Beyonce a reușit să atragă pe Instagram 100 milioane de abonați, fiind devansată de pop-starul Selena Gomez, Ariana Grande și Taylor Swift. În februarie 2017, în cadrul celei de a 59-a ceremonie de decernare a premiilor „Grammy", Beyonce a fost nominalizată la nouă categorii, devenind astfel lider la capitolul număr de nominalizări. Însă a câștigat doar două premii: pentru cel mai bun video („Formation") și cel mai bun album de muzică modernă citadină („Lemonade"). Beyonce s-a prezentat la ceremonie întruchipând zeița fertilității și a fascinat publicul cu piesele „Love Drought" și „Sandcastles" dedicate maternității.

 

 

Fluxul de știri
0