Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Curat ghinion pentru o hoața: și-a pierdut pașaportul chiar la locul faptei

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание нарушитель наручники
задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Abonare
Eșec total pentru o femeie care a furat cafea dintr-un magazin - și-a pierdut pașaportul chiar la locul infracțiunii

CHIȘINĂU, 13 iul — Sputnik. Femeia care a furat cafea dintr-un magazin din orașul Kemerovo a fost găsită după datele din pașaportul său pe care îl pierduse la locul infracțiunii, au comunicat joi reprezentanții Direcției principale a MAI al Rusiei pentru regiunea Kemerovo.

Скидки в торговом центре - Sputnik Moldova
Societate
Cum să furi din magazin cu ajutorul chiloților (video)

Un angajat al serviciului de securitate al supermarketului s-a adresat la Poliție, declarând că, atunci când una dintre cliente a ieșit din magazin, s-a declanșat sistemul de alarmă „antifurt". Paza a încercat să rețină femeia, însă aceasta a reușit să fugă.

Din imaginea înregistrată de camerele de supraveghere se vede cum infractoarea a furat din vitrină două pachete de cafea la un preț total de peste o mie de ruble. În timpul verificărilor, oamenii legii au găsit pașaportul pierdut acolo de hoață.

”Suspecta s-a dovedit a fi o localnică în vârstă de 35 de ani. Grupul operativ s-a deplasat la domiciliul infractoarei unde au și reținut-o. În timpul perchezițiilor efectuate în apartament, polițiștii au confiscat cafeaua furată. Suspecta a explicat că avea de gând să o vândă. Nu i-a mers însă: polițiștii au restituit marfa magazinului", menționează poliția într-un comunicat.

Pe numele suspectei a fost intentat un dosar penal pentru furt. Femeia riscă până la patru ani de închisoare.

Fluxul de știri
0