Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Termoelectrica lansează un nou serviciu

© Facebook / Elena Junghina - BolşencoJunghina Elena
Junghina Elena - Sputnik Moldova
Abonare
Termoelectrica S.A. lansează un număr pentru aplicația "Viber", disponibil pentru cetățenii care vor să semnaleze o defecțiune
Termoelectrica lansează un nou serviciu

Șeful Serviciului Comunicare și Relațiile cu Publicul, Elena Junghina, a explicat într-o discuție cu corespondentul Sputnik Moldova Iulia Lipovaia care sunt avantajele acestui serviciu.

"Clienții noștri care au anumite probleme sau informații ce țin de avarii, scurgeri de agent termic sau alte complicații ce țin de calitatea serviciului de termoficare, pot să ne sesizeze online, în format text, video sau foto. Noi ne vom autosesiza și ne vom deplasa la fața locului pentru a rezolva cât mai rapid orice problemă cu care se pot confrunta clienții noștri", a afirmat Junghina.

Ea a menționat că toate cazurile raportate de către cetățeni vor fi procesate în timp real și transmise către serviciile responsabile, pentru a fi soluționate în cel  mai scurt timp.

Junghina a subliniat că numărul de telefon nu va fi disponibil pentru apeluri telefonice.

Fluxul de știri
0