Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ala Pugaciova, de nerecunoscut: vezi ce a postat Galkin pe Instagram

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaПевица Алла Пугачева с супругом телеведущим Максимом Галкиным
Певица Алла Пугачева с супругом телеведущим Максимом Галкиным - Sputnik Moldova
Abonare
Maxim Galkin este extrem de popular pa Instagram, ia eroina multor dintre postările sale est chiar soția sa, cântăreața Ala Pugaciova

CHIȘINĂU, 11 iul — Sputnik. Galkin pare foarte mândru de felul în care arată nevasta sa, astfel că postează aproape zilnic noi imagini foto și video cu aceasta, inclusiv în costum de baie.

Cele mai recente o surprind pe Pugaciova într-o vacanță la mare, alături de prietena sa, cântăreața Laima Vaikule. Cele două se primblă pe plaja din Iurmala, Letonia.

Дамысдюн. Дарыморя #лаймалла #алла #лайма @laima_vaikule_official @alla_orfey

Публикация от Максим Галкин | Official (@maxgalkinru) Июл 9 2017 в 10:37 PDT

Alte imagini din această escapadă pe litoralul baltic au fost publicate pe pagina de Instagram a Laimei Vaicule. Fanii nu au remarcat doar umorul debordant al celor două artiste, ci și forma excelentă în care se află acestea. De altfel, Pugaciova menționa anterior că a reușit să scape de kilogramele în plus după ce s-a tratat de diabet în Israel.

#ДАМЫСДЮН #ЛАЙМАЛЛА

Публикация от Лайма Вайкуле (@laima_vaikule_official) Июн 23 2017 в 9:40 PDT

Maxim Galkin nu publică pe Instagram doar imagini cu soția sa, ci și cu cei doi copii gemeni ai lor, Liza și Gari. Cea mai recentă înregistrare video surprinde familia în timpul unei ieșiri la grădina zoologică.

 

Fluxul de știri
0