Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cel mai căutat moldovean: detalii despre operațiunea specială de capturare

© Photo : Poliția Municipiului ChișinăHoț căutat de poliția capitalei
Hoț căutat de poliția capitalei - Sputnik Moldova
Abonare
Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău sunt nevoiți să recurgă la măsuri speciale în încercarea de a identifica şi reţine individul din imaginea de mai jos, difuzată azi de Poliția Capitalei

CHIȘINĂU, 11 iul — Sputnik. Tânărul din imaginile video difuzate de poliție ar fi atacat pe stradă un minor de 8 ani, deposedându-l de telefonul mobil de model "Samsung Galaxy A7", în valoare de 12 mii de lei.

Заседание суда - Sputnik Moldova
Societate
Deși se află după gratii, organizau furturi în toată țara

Poliția subliniază că, în urma măsurilor operative, a fost identificat un tânăr, care a făcut schimb de telefoane cu infractorul. Acesta a schimbat telefonul de model "Iphone 5" pe cel furat.

Suspectul ar fi postat un anunţ pe o reţea de socializare privind vânzarea telefonului mobil, a mai menționat Poliția Capitalei.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru jaf și întreprind acţiuni de urmărire penală pentru a identifica individul.

Cetaţenii sunt rugaţi să comunice informaţiile despre suspect la numerele de telefon: 0 680 111 83 / 0 691 50 993.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată, a dat asigurări poliția.

Hoțul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Fluxul de știri
0