Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție când faci cumpărături la Piața Centrală - avertismentul Poliției

© Sputnik / Miroslav Rotariуличные торговцы
уличные торговцы - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au descoperit sute de kilograme de carne care era transportată în condiții insalubre

CHIȘINĂU, 11 iul — Sputnik. Ofiţerii de investigare a fraudelor economice din sectorul Centru al Capitalei au stopat două tentative de comercializare ilicită a cărnii în apropiere de Piața Centrală. Doi bărbați, unul de 28 și altul de 47 de ani, originari din Chișinău și Călărași, au fost prinși în timp ce descărcau carcase de porc.

Potrivit Poliției, bărbații transportau cartea în condiții insalubre și la temperaturi necorespunzătoare. În plus, bărbații nu aveau asupra lor toate actele necesare care ar fi demonstrat proveniența cărnii, precum şi alte documente necesare pentru desfăşurarea acestui gen de activitate.

Oamenii legii au oprit unităţile de transport, iar carnea a fost depozitată până la decizia instanţei de judecată. Totodată, a fost sesizată și Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor.

Dacă se va demonstra vinovăția lor, aceștia riscă o amendă de 4 mii 500 de lei. Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să procure produse din carne dor din magazinele autorizate.

Fluxul de știri
0