Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum vor evolua relațiile dintre Moldova și Belarus

© Sputnik / Miroslav RotariПресс-центр Спутник
Пресс-центр Спутник - Sputnik Moldova
Abonare
Marți, 11 iulie, ora 11.00, la centru de presă multimedia Sputnik Moldova ca avea loc o videoconferință Chișinău – Minsk, cu tema: „Relațiile moldo-belaruse: perspectivele colaborării”

Pe 12 iulie începe vizita oficială a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, în Republica Belarus. Înainte de această vizită Dodon a declarat că el vede calea de dezvoltare a Moldovei, atât în plan politic, cât și economic, potrivit modelului belarus: un lider puternic, verticala puterii, ordine în economie, restabilirea a tot ce a fost bun în URSS. Participanții la conferință vor pune în discuție dezvoltarea relațiilor politice și economice dintre cele două țări, susținerea reciprocă pe arena internațională, inclusiv posibilitatea promovării produselor producătorilor din Moldova și Belarus pe piețele UE și UEEA.

Vor participa

La Chișinău:

—  Vladimir GOLOVATIUK, deputat în Parlamentul Republicii Moldova;

—  Bogdan ȚÂRDEA, deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

La Minsk:

—  Aleksandr ȘPAKOVSKI, politolog, directorul instituției de instruire și informare „Concepția Actuală";

—  Veaceslav IAROȘEVICI, șeful Catedrei Economie Inovațională a Universității Internaționale ”MITSO”, doctor în științe economice.

Acreditare: E-mail: presscentre@sputnik.md
Tel.:.: 079900003.

Videoconferința se va desfășura la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova pe adresa: bd. Ștefan cel Mare, 202, et. 4.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0