Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bătaie crâncenă într-un troleibuz din Chișinău. Poliția a intervenit - VIDEO

© Photo : Captură ecran deschide.mdBătaie în grup într-un troleibuz din capitală
Bătaie în grup într-un troleibuz din capitală - Sputnik Moldova
Abonare
Scene de groază într-un troleibuz din Chișinău: bătaie, sânge, țipete, soldate cu două rețineri și o persoană rănită

CHIȘINĂU, 7 iul – Sputnik. Scene de groază au putut fi urmărite în seara zilei de joi în troleibuzul nr.2 din Chișinău. Doi minori au provocat un adevărat carnagiu, atacând taxatoarea, șoferul troleibuzului și mai mulți pasageri. În urma loviturilor primite, femeia care vindea bilete a fost dusă la Spitalul de Urgență, unde mai este supusă și astăzi investigațiilor.

Incidentul a fost provocat de minori care imediat ce au achitat călătoria au început să se comporte brutal, jignind taxatoarea. Aceștia au încercat să lovească femeia cu o rangă de metal cu care au intrat în troleibuz, dar în acest moment au intervenit mai mulți pasageri care au încercat să-i oprească pe agresori, dar fără rezultat. Aceștia au lovit taxatoarea cu picioarele după care s-au îndreptat în cabina șoferului pe care, la fel, l-au atacat.

Mai mulți bărbați care călătoreau în acest troleibuz au încercat să-i potolească pe buclucași, dar aceștia nu s-au liniștit. La fața locului au venit două echipaje ale Poliției și o Ambulanță. Minorii au fost escortați la Inspectoratul de Poliție, iar taxatoarea a fost dusă la Spitalul de Urgență.

Ofițerul de presă al Direcției Poliției Chișinău, Adrian Jovmir, a declarat pentru Sputnik-Moldova că tinerii care au provocat bătaia în troleibuzul nr.2 sunt minori.

”Unul este domiciliat în Chișinău, iar cel de-al doilea este din Anenii Noi. Aceștia au 16 și, respectiv, 17 ani. Pe numele lor a fost deschis dosar penal. Ei sunt acuzați de huliganism, dar deoarece sunt minori ei vor fi cercetați în libertate”, a declarat Jovmir.

Acesta nu exclude că cei doi adolescenți erau în stare de ebrietate.

Șeful Regiei Transport Electric din Chișinău (RTEC), Gheorghe Morgoci, s-a arătat consternat într-un interviu pentru Sputnik de cele întâmplate în troleibuz. 

”Sunt indignat de nivelul de educație al unor membri ai societății noastre. Oameni erau la serviciu, își îndeplineau obligațiile sale contractuale și au fost atacați. Au lovit cu picioarele și în troleibuz”, a declarat Morgoci.

Directorul RTEC a precizat că taxatoarea se află acum în concediu medical. Ea a fost suspusă mai multor examene medicale, inclusiv la cap.

”În urma loviturilor, femeia de 24 de ani, care are doi copii, a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a spus Morgoci.

Șoferul troleibuzului, care este soțul taxatoarei, a avut de suferit mai puțin.

”Cât privește starea troleibuzului, mașina a ieșit pe traseu, vandalii au deteriorat ușa, defecțiune care a fost înlăturată”, a precizat directorul RTEC.

Potrivit Codului Penal al Republicii Moldova, dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi minori riscă  amendă în mărime de la 37,5 mii la 67,5 mii de lei sau închisoare de până la 5 ani.

Imaginile video cu bătaia din troleibuz au fost surprinse de reporterii deschide.md. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0