Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat a păstrat timp de opt ani cadavrul soției în frigider

© Sputnik / Лизунов ю. / Accesați arhiva multimediaХолодильник Орск-4
Холодильник Орск-4 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Americanul a păstrat timp de opt ani cadavrul soției în frigider, pentru a continua să primească indemnizații

CHIȘINĂU, 7 iul — Sputnik. Familia lui Alan Dann (Florida), decedat în 2010, a acceptat să restituie statului suma indemnizațiilor pe care bărbatul le-a încasat timp de opt ani după decesul soției sale.

Potrivit ziarului „Daily Mail", Margaret, soția lui Alan, cu care acesta locuia împreună într-o căsuță separată pe teritoriul comunității persoanelor în etate Sun City Center, decedase din cauze naturale încă în anul 2002. Bărbatul însă nu a spus nimănui aceasta, ci a ascuns cadavrul soției în frigider, pentru a putea beneficia în continuare de indemnizațiile pentru soție.

Totul a ieșit la iveală odată cu moartea soțului. În răstimp de opt ani el a reușit să primească de la stat 92 de mii de dolari. Familia lui Dann nu era la curent cu toate acestea, însă a decis să vândă casa în care locuise acesta, pentru a restitui mijloacele obținute de către acesta în mod ilegal. Locuința a fost vândută însă cu mai puțin de 16 mii de dolari.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0