Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dan Balan a lansat în Chișinău o rețea fast food

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cunoscutul interpret moldovean, Dan Balan, a înregistrat la AGEPI marca comercială Bunica's, iar recent la Chișinău a fost lansată o rețea fast food cu aceeași denumire, scrie presa din Moldova

CHIȘINĂU, 6 iul — Sputnik. Deocamdată nu este clar dacă Dan Balan va vinde ardei umpluți, mici la grătar sau alte tipuri de ghiveciuri și pârjoale. Până la ora actuală, presa a aflat doar despre noua marcă înregistrată și despre apariția rețelei Bunica's.

Dan Balan - Hold On Love - Sputnik Moldova
Dan Balan le-a făcut admiratoarelor sale o surpriză de proporții

Este de remarcat și faptul că această idee a încântat-o pe mama interpretului, Ludmila Balan. Ea a scris pe o rețea de socializare că a avut parte de o cină excelentă la Bunica's și că am devenit cu toții martorii creării unui brand național, care ne va duce faima în întreaga lume. Ea a subliniat că nu vrea să facă publicitate, ci doar își expune opinia.

Să vedem ce conține meniul

Bunica's oferă burghere cu pastă de dovleac, ardei umpluți și copți, pulpe de pui coapte, pârjoale, ghivecei, cartofi copți, prăjitură cu nuci și compoturi.

Dacă Dan Balan și-a deschis într-adevăr un restaurant la Chișinău, atunci acesta pare să respecte un trend în materie. Asta deoarece deja mai multe vedete și-au deschis propriile restaurante. Printre ei sunt Ani Lorak, Grigorii Leps, Aleksandr Rozenbaum, Andrei Makarevici și alții.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0