Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incredibil! Cât măsoară și cum arată femeia cu cele mai lungi picioare

© instagram.com/ekaterina_lisinaМодель и спортсменка Екатерина Лисина
Модель и спортсменка Екатерина Лисина - Sputnik Moldova
Abonare
O fostă baschetbalistă din Rusia vrea să demonstreze că are cele mai lungi picioare din lume

CHIȘINĂU, 5 iul — Sputnik. Modelul și fosta baschetbalistă Ecaterina Lisina și-a uimit fanii de pe Instagram cu lungimea picioarelor sale.

Cea mai înaltă femeie din Rusia, Ecaterina Lisina, a depus o cerere la Guinness Book pentru a intra în Cartea Recordurilor în calitate de posesoare a celor mai lungi picioare din lume.

"Am impresia că a venit timpul să mai schimbăm câteva nume în Guinness Book… Sunteți cu mine, prieteni?", a comentat aceasta la fotografiile postate pe Instagram.

De menționat că picioarele Ecaterinei au lungimea de un metru și 33 de centimetri.

Fosta baschetbalistă, participantă la Jocurile Olimpice din 2008 de la Pechin, deține titlul de "Cea mai înaltă femeie din Rusia" (aceasta are înălțimea de 205,7 cm). Totodată, tânăra a intrat în Cartea Recordurilor din Rusia ca femeia cu cel mai mare picior.

În afară de exteriorul remarcabil și bunele caracteristici sportive, tânăra are aptitudini și pentru creație. Lisina a menționat într-un interviu că îi place să cânte, să danseze și că ar încerca cu plăcere să joace într-un film.

 

Beautifil Milano!😍 #longestlegs #longlegs #tallestmodel #professionalmodel #tallmodel #supermodel #tall #tallisbetter #tallisbeautiful #ekaterinalisina

Публикация от Ekaterina Lisina🇷🇺 (@ekaterina_lisina15) Апр 26 2017 в 7:02 PDT

 

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0