Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Când se va întâlni Igor Dodon cu Papa de la Roma

© REUTERS / Stefano RellandiniPope Francis leads the Easter mass in Saint Peter's Square at the Vatican April 16, 2017
Pope Francis leads the Easter mass in Saint Peter's Square at the Vatican April 16, 2017 - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele moldovean Igor Dodon a anunțat că intenționează să întreprindă o vizită la Vatican

CHIȘINĂU, 5 iul — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat că intenționează să întreprindă o vizită la Vatican. Declarația a fost făcută miercuri în cadrul întrevederi cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova, însă fără a specifica exact când va avea loc vizita.

"De această dată la ședință au participat și reprezentanții FMI, OSCE, CoE, PNUD. În cadrul dialogului am făcut un schimb de opinii cu privire la politica internă și externă a Republicii Moldova", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele Dodon a întreprins în ultimul timp mai multe vizite în afara țării pe care le consideră ”productive”.

”Am apreciat ca fiind foarte productive vizitele pe care le-am avut recent la Moscova, Sankt Petersburg, Turcia, Ungaria și Azerbaidjan. Am exprimat încredere că vom obține rezultate frumoase și în cadrul vizitelor pe care le voi întreprinde curând în Belarus, Grecia, Tadjikistan, Turkmenistan, Vatican”, a mai subliniat Dodon.

El a specificat că va continua dialogul în acest format care se dovedește a fi unul util pentru toate părțile implicate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0