Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zbierături și injurii la bordul unui avion de pe cursa Chișinău-Istanbul

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Doi cetățeni, frate și soră, riscă amendă de până la 67,5 mii de lei sau închisoare de până la 5 ani pentru ”show-ul” pe care l-au făcut la bordul aeronavei ce urma să decoleze din Chișinău spre Istanbul

CHIȘINĂU, 4 iul – Sputnik. Doi cetățeni moldoveni, în stare avansată de ebrietate, s-au dat în spectacol la bordul unei aeronave, demonstrând un comportament inadecvat față de însoțitorii de bord, dar și de pasageri. Pentru aplanarea situației de conflict și calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenția polițiștilor de frontieră de pe Aeroportul Internațional Chișinău. 

Potrivit Poliției de Frontieră, incidentul a fost înregistrat în seara zilei de 3 iulie, în timpul îmbarcării la cursa ”Chișinău-Istanbul”. La bordul aeronavei s-a iscat un conflict între membrii echipajului și doi pasageri. Aceștia, fiind în stare avansată de ebrietate, și-au permis să înjure însoțitorii de bord, refuzând să îndeplinirea acțiunile impuse pasagerilor în timpul zborului.

Echipajul a solicitat intervenția angajaților Poliției de Frontieră pentru a-i scoate pe cei doi din avion. Persoanele respective nu s-au conformat nici solicitărilor polițiștilor de frontieră și au continuat să se manifestau obraznic, violent, refuzând cu vehemență să părăsească benevol habitaclul aeronavei. Inspectorii de frontieră au fost nevoiți să intervină în forță pentru evacuarea pasagerilor agresivi.

Din verificările adiționale s-a stabilit că buclucașii sunt rude — soră și frate, ambii domiciliați în regiunea transnistreană.

Persoanele respective au fost reținut pentru 72 de ore. Acestea sunt cercetate penal pentru huliganism și riscă amendă în mărime de la 37,5 mii la 67,5 mii de lei sau închisoare de până la 5 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0