Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Au tras o sperietură zdravănă: imagini de la bordul aeronavei Fly One

Abonare
Pe rețelele de socializare au apărut imagini video cu incidentul produs la bordul aeronavei ce aparține companiei Fly One, care a fost nevoită să aterizat de urgență

Aeronava companiei Fly One, care a decolat duminică, 2 iulie, din Grecia spre Moldova, a fost nevoită să aterizeze de urgență imediat după decolare.

Un pasager a filmat cu ajutorul unui telefon mobil cum se răspândește fumul în salonul avionului. Piloții au dat dovadă de profesionalism și au reacționat prompt, aterizând de urgență.

Artur Crețu - Sputnik Moldova
(VIDEO) Avionul din Republica Moldova care a cucerit România

De altfel, un alt pasager a spus ulterior că în salonul aeronavei nu era fum, ci ar fi fost vorba de aerul rece generat de sistemele de aer condiționat.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Scandalul s-a declanșat deja la sol, când pasagerii au fost nevoiți să se afle mai bine de 12 ore pe aeroportul din Grecia pentru a aștepta următoarea cursă spre Chișinău.

Abia peste 24 de ore de la producerea incidentului, compania Fly One a venit cu mai multe explicații, invocând niște defecțiuni tehnice. La bordul aeronavei se aflau 170 de pasageri. Potrivit operatorului, aceștia au fost cazați și le-a fost oferită hrană și apă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0