Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dulce răzbunare: Anișoara i-a numărat păcatele lui Chirtoacă la ProTV

© fb.com/ Anisoara LoghinAnişoara Loghin
Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Anișoara Loghin, fosta soție a lui Dorin Chirtoacă, continuă să prezinte știrile despre arestul fostului său iubit, care conțin ironii la adresa primarului general aflat acum în arest, contabilizează „păcatele” acestuia și evocă momentele legate de cererea în căsătorie și divorț

CHIȘINĂU, 30 iun — Sputnik. Prezentatoarea de știri de la ProTV și fosta soție a lui Dorin Chirtoacă, Anișoara Loghin, nu pare deranjată de faptul că trebuie să prezinte în continuare știrile despre arestul primarului general al capitalei.

Astfel, pe 28 iunie, fără a schița vreo emoție, Anișoara Login a făcut în reportajul despre prelungirea arestului la domiciliu pentru Chirtoacă și o trecere în revistă a „istoriei de succes" a primarului.

"Purtat acum pe la judecătorie și procuratură, acum doi ani Dorin Chirtoacă era purtat pe brațe după victoria în alegeri. Astăzi primarul a ajuns la jumătatea celui de-al treilea mandat. Au fost doi ani în care a încercat să-și continue proiectele, a fost ținta ironiilor socialiștilor și a ajuns să fie reținut în dosarul parcărilor cu plată", a spus Anișoara Loghin.

Autorii reportajului amintesc și de promisiunea lui Dorin Chirtoacă, făcut în octombrie 2016, de a finaliza lucrările de reconstrucție a bulevardului Ștefan cel Mare până pe 2 iulie 2017, enumerând apoi toate scandalurilor legate de activitatea primarului general, care i-au compromis acestuia imaginea.

"Pe Ștefan cel Mare îl comemorăm la 2 iulie. Scrieți-vă data de 2 iulie 2017. Ori este gata până atunci, ori ne despărțim", declara atunci primarul general.

Iar jurnaliștii de la ProTV constată că, în pofida "jurământului" despus de Chirtoacă, astăzi bulevardul este încă în șantier și nici nu se știe când va fi gata.

„Cireașa de pe tort” în cadrul buletinului de știri prezentat de Anișoara Loghin a fost reamintirea modului în care Dorin Chirtoacă a cerut-o în căsătorie pe Anișoara, "ca în filme", în august 2015, precum și divorțul dintre cei doi în 2016.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0