Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul României a aprobat componența Cabinetului Tudose

© AFP 2024 / Octav GANEALiviu Dragnea și Mihai Tudose
Liviu Dragnea și Mihai Tudose - Sputnik Moldova
Abonare
Liviu Dragnea a reușit să își mobilizeze coaliția și, cu ajutorul UDMR și al minorităților, a obținut investitura cabinetului Tudose

CHIȘINĂU, 29 iun — Sputnik. Scorul final este 275 de voturi "pentru" Guvern, informează sputniknews.ro.

Există argumente pentru criticarea oricăruia dintre guvernele de după 1989. Acuzațiile sau bănuielile de corupție, supunerea față de interese străine, neprofesionalism etc. etc. Dar, niciodată nu s-a reușit să se realizeze un asemenea cumul — lista prezentată de Liviu Dragnea adună practic tot. Presa din ultimele două zile debordează de date compromițătoare despre anunțații membri ai propusului Guvern.

În ziua votului, unul dintre cele mai importante puncte ale programului, pensiile, a declanșat un scandal și o bulibășeală de domeniul absurdului în rândul PSD. Mai precis, miniștrii "de specialitate", respectiv cel de la Finanțe și cel de la Muncă, susțin că se desființează Pilonul 2 de pensii, în timp ce premierul propus și președintele PSD susțin contrariul — NU se desființează.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0