Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

A murit încă un fost solist al trupei „Ivanușki International”

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaУчастник группы "Иванушки International" Олег Яковлев
Участник группы Иванушки International Олег Яковлев - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul solist al trupei „Ivanușki International” din Rusia murit astăzi la vârsta de 47 de ani

CHIȘINĂU, 29 iun — Sputnik. În această dimineață s-a stins din viață un fost membru al cunoscutei trupe rusești „Ivanușki International", Oleg Iakovlev. Acesta a împlinit în noiembrie trecut vârsta de 47 de ani.

 

Публикация от Kirill Andreev official (@kirillandreev1971) Июн 28 2017 в 11:36 PDT

 

În ultimele zile interpretul s-a aflat la reanimare, fiind internat în stare critică. Potrivit medicilor, artistul suferea de ciroză.

Iakovlev a fost solistul al trupei „Ivanușki International” timp de 15 ani, din 1998 până 2013. După ce a părăsit formația, acesta s-a concentrat pe cariera de solist.

Trupa "Ivanușki International" a fost înființată în anul 1995 de producătorul Igor Matvienko, devenind una dintre cele mai populare în spațiul ex-sovietic. Acum 19 ani, aceasta s-a mai confruntat cu un caz tragic: la 24 septembrie 1998 s-a sinucis solistul trupei Igor Sorin. El a sărit în gol din fereastra propriului apartament. Cauza suicidului ar fi fost o depresie îndelungată, care l-a copleșit după ce a părăsit trupă. În același an locul lui a fost ocupat de Oleg Iakovlev.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0