Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Operațiune specială a polițiștilor din Capitală: Încă un reținut - VIDEO

© Sputnik / Evgheni PanasencoПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr din Capitală riscă să facă ani grei de pușcărie - iată ce au descoperit oamenii legii

CHIȘINĂU, 28 iun — Sputnik. În cadrul operațiunii Mac — 2017, polițiștii sectorului Râșcani au reținut un tânăr de 22 de ani, domiciliat în Capitală. Acesta este bănuit de păstrare ilegală de droguri şi muniţii, dar și de implicare în scheme criminale de comercializare a drogurilor.

În cadrul percheziţiilor autorizate la domiciliul acestuia, oamenii legii au depistat cantităţi impunătoare de masă vegetală asemănătoare etnobotanicelor, precum şi peste 360 de tufe de cânepă cultivate şi îngrijite în grădina casei. Au fost ridicate seminţe de canabis şi un cântar electronic de dimensiuni mici.  De asemenea, au fost găsite 14 cartuşe de calibrul 5,45 mm, 9 mm şi 7,62 mm păstrate ilegal.

Radio Sputnik Moldova - Sputnik Moldova
Psiholog: Jumătate dintre tinerii moldoveni consumă marijuana

Toate probele delicte au fost sigilate şi transmise pentru a fi expertizate în condiţii de laborator la Centrul Tehnico-Criminalistic şi Expertize Judiciare al IGP.

Tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani fiind cercetat penal pentru punerea în circulaţie ilegală a drogurilor şi păstrarea ilegală de muniţii.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

 

Fluxul de știri
0