Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nebunie generală la granița moldo-română: apă, soare, bikini, spumă – VIDEO

© Facebook / Florin BuțuraPlaja Costești-Stânca
Plaja Costești-Stânca - Sputnik Moldova
Abonare
Bum turistic pe malul drept al Lacului de acumulare de la Costești-Stânca, acolo unde a fost amenajată o piscină în toată legea cuvântului și unde vin să se odihnească mii de oameni.

CHIȘINĂU, 28 iun — Sputnik. Ușor dar sigur, plaja amenajată pe malul drept al lacului de acumulare Costești-Stânca atrage din ce în ce mai mulţi turişti. Potrivit btbd.ro, în sfârșit de săptămână, vremea excelentă pentru plajă și concertele tari fac ca la granița României cu Republica Moldova să se adune o mare de oameni.

Plaja a fost amenajată, în baza unui parteneriat public-privat, după toată regula: nisip fin cărat cu camioanele, apa — lăsată de Dumnezeu pentru bucuria oamenilor, iar terasele au fost frumos pregătite pentru a îi adăposti pe cei care caută un pic de umbră. În plus, în zonă a fost montată și o scena, pe care au urcat cei de la Stage M, reprezentaţi de Marius Honceru. Pe scenă vor avea loc concerte și în week-endurile viitoare. De asemenea, sunt organizate și petreceri cu spumă.

Este pertinent de remarcat că și pe malul stâng al lacului vin oameni să se odihnească, doar că legislația Republicii Moldova nu le permite agenților economici să amenajeze plaja, să construiască baruri și locuri de odihnă pentru că se află în zona de protecție a râului Prut.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0