Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Jurnalist: Dragnea ar trebui să se teamă de Tudose și legăturile acestuia cu SRI

© Photo : Arhiva personală a lui Dragoș DumitriuDragos Dumitriu
Dragos Dumitriu - Sputnik Moldova
Abonare
PSD a ales varianta Mihai Tudose, deputat, ministru demisionar al Economiei.
Jurnalist: Dragnea ar trebui să se teamă de Tudose și legăturile acestuia cu SRI

Votul în ConsiliulExecutiv N a fost departe de unanimitate, patru membri nevotând pentru Tudose; printre aceștia președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, influentul președinte de la Olt, Paul Stănescu, dar și omul cel mai vizibil al PSD, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

Jurnalistul român Dragoș Dumitriu a declarat în cadrul unui interviu pentru Sputnik Moldova că liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut o greșeală desemnându-l pe Mihai Tudose la funcția de premier. Mai mult decât atât, ar trebui să se teamă de premierul desemnat, ținând cont de legăturile acestuia cu SRI.

În același context, Dumitriu a declarat că nu este sigur faptul că Mihai Tudose va avea și susținerea majorității deputaților din Parlamentul României, întrucât există posibilitatea ca nici colegii de partid să nu voteze pentru instalarea lui în funcția de premier.

Totodată, Dragoș Dumitriu sugerează că înaintarea lui Mihai Tudose la funcția de premier va crea noi disensiuni în PSD.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0