Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chirtoacă este în arest, iar Zotea își arată "portul" în Franța

© Facebook / Domnica CemortanMihai Ghimpu și Alina Zotea într-o fotografie selfie
Mihai Ghimpu și Alina Zotea într-o fotografie selfie - Sputnik Moldova
Abonare
Dacă liderul liberal, Mihai Ghimpu, se tânguie și se vaită, deplângând soarta nepotului său Dorin Chirtoacă, atunci pe Alina Zotea nici vânt rece nu o ajunge. Nici nu-i pasă că Dorin ar putea să înfunde pușcăria pe mulți ani.

CHIȘINĂU, 26 iun — Sputnik. În timp ce prim-vicepreședintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, se află în arest la domiciliu, cocheta deputată liberală Alina Zotea se plimbă prin Franța, unde își etalează "portul".

Alina Zotea se află în aceste zile la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, care își are sediul în Strasbourg, Franța. Ea a postat pe pagina sa de facebook câteva fotografii în care iradiază de bucurie și fericire. Tot acolo ea ne anunță că participă la o expoziție deosebită, în care a făcut cunoscut publicului "portul nostru românesc". Și nu doar portul, ci și tradițiile, cultura și vinurile noastre. Ca la Creangă: votcă, tabacioc și femei.

© Alina Zotea Alina Zotea
Alina Zotea  - Sputnik Moldova
Alina Zotea

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0