Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vlad Plahotniuc: Republica Moldova a fost lăudată pentru activitățile Guvernului

© Photo : Facebook / Vlad PlahotniucVladimir Plahotniuc
Vladimir Plahotniuc - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul unei conferințe de presă, liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, s-a referit la recenta vizită a delegației PDM la Bruxelles.
Incredibil! Republica Moldova a fost lăudată pentru activitățile Guvernului

Președintele PDM, Vlad Plahotniuc, spune că Republica Moldova a fost lăudată pentru activitățile Guvernului și măsurile de dezvoltare pe care le-a implementat în acest an.

El a menționat că membrii delegației au avut discuții și despre schimbarea sistemului electoral și recomandările în acest sens, date de Comisia de la Veneția.

"Zilele următoare, începem lucrul la implementarea lor, dar și la consultările cu experții, cu politicieni, cu reprezentanți a-i societății, astfel încât să aducem inițiativa despre schimbarea sistemului de vot în strictă concordanță cu recomandările Comisiei de la Veneția", a declarat politicianul.

Liderul democraților a menționat că schimbarea sistemului de vot nu va duce nicidecum la stoparea finanțării Republicii Moldova de către Uniunea Europeană, așa cum deja speculează unii experți din țară.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0