Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pățania unor aventurieri din Capitală: Setea de bani le-a jucat festa

© Photo : PixabayMoney
Money - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Setea de îmbogățire le-a jucat festa unor bărbați din Capitală care au încercat să-i ducă de nas pe oamenii legii

CHIȘINĂU, 26 iun — Sputnik. Polițiștii din sectorul Buiucani al Capitalei au demascat activitatea frauduloasă a trei bărbaţi care erau implicaţi în scheme ilegale de introducere pe teritoriul ţării a mărfurilor de larg consum. Acestea urmau a fi comercializate pe piața locală.

Oameni legii au constatat că bărbații, cu vârstele cuprinse între 42 şi 54 de ani, au amenajat mai multe depozite clandestine şi secţii comerciale în municipiul Chişinău, unde depozitau şi comercializau ilegal diverse instrumente electrice în lipsa actelor ce permit acest gen de activitate.

În cadrul percheziţiilor desfăşurate concomitent la 10 depozite clandestine, poliţiştii au depistat mărfuri în valoare de aproximativ un milion de lei. Este vorba de burghiuri electrice, aparate de sudat, rotopercutoare, cazane de diferite modele etc.

Toate încăperile care au fost verificate au fost sigilate până la adoptarea deciziei instanţei de judecată.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător. Aceștia riscă o amendă de la 47 la 67 de mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

 

Fluxul de știri
0