Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Schröder: Să ne opunem SUA și să ne apropiem de Rusia

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaГЕРХАРД ШРЕДЕР
ГЕРХАРД ШРЕДЕР - Sputnik Moldova
Abonare
Gerhard Schröder i-a îndemnat pe delegații Congresului Partidului Social-Democrat din Germania să se opună politicii SUA și să se apropie de Federația Rusă

CHIȘINĂU, 26 iun — Sputnik. Pacea și stabilitatea în Europa sunt posibile doar în cazul în care nemții vor avea relații raționale cu "marele vecin", Federația Rusă. O astfel de declarație a făcută de fostul cancelar al Germaniei, Gerhard Schröder, în cadrul Congresului Partidului Social-Democrat, scrie Focus Online.

Martin Schulz - Sputnik Moldova
Politică
Schulz a observat că starea UE este deplorabilă

Potrivit politicianului, Partidul Social-Democrat din Germania ar putea face mai multe pentru îmbunătățirea relațiilor dintre Berlin și Moscova. În același timp, Schröder și-a exprimat convingerea că Martin Schulz, candidatul la postul de cancelar din partea social-democraților, "va lucra în această direcție".

În același timp, cancelarul Germaniei a îndemnat colegii săi de partid să se opună SUA și administrației Trump în problemele comerțului internațional.

În cadrul congresului Partidului Social-Democrat urmează să fie adoptat programul electoral. Alegerile parlamentare din Germania vor avea loc la 24 septembrie 2017. Rezultatele alegerilor vor determina cine va fi noul cancelar. Deocamdată, favoritul în lupta electorală rămâne a fi Uniunea Creștin-Democrată în frunte cu Angela Merkel. Social-democrații, în frunte cu Martin Schulz, ocupă locul doi în sondaje.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0