Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Assange îi îndeamnă pe americani să creeze o alternativă Partidului Democrat

© REUTERS / Toby MelvilleОснователь WikiLeaks Джулиан Ассанж
Основатель WikiLeaks  Джулиан Ассанж - Sputnik Moldova
Abonare
Julian Assange îi îndeamnă pe membrii Partidului Democrat din SUA să înființeze o nouă forță politică de alternativă

CHIȘINĂU, 26 iun — Sputnik. Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a criticat politica conducerii Partidului Democrat din SUA și i-a îndemnat pe membrii acestui partid să înființeze o nouă forță politică. O astfel de declarație activistul a făcut-o pe Twitter.

Potrivit lui Assange, elitele au lipsit partidul de energie, concentrându-se pe "isteria antirusească". Fondatorul Wikileaks consideră că accentuarea excesivă a atenției asupra "legăturilor lui Trump cu Rusia" a dus la un impas politic, pentru că inclusiv și senatorii democrați, care au acces la informațiile serviciilor secrete, sunt nevoiți să recunoască că nu există astfel de legături.

"Actuala direcție politică a liderilor democrați a dus la o situație în care interesele vitale ale majorității americanilor, legate de inegalități sociale, protecția sănătății și rata înaltă a criminalității au fost ignorate în totalitate", consideră Assange.

Din momentul în care actuala elită politică refuză să renunțe la putere, democrații de rând trebuie să acționeze, înființând un nou partid, consideră activistul.

Din punctul lui de vedere, utilizarea IT și bazele de date cu privire la preferințele politice ale cetățenilor vor permite realizarea acestui lucru rapid și cu niște cheltuieli minime.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0