Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Verdictul procurorilor în cazul omorului de la Dubăsari

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Accesați arhiva multimediaCiocan, licitație
Ciocan, licitație - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au dat verdictul în cazul bărbatului care l-a omorât pe un taximetrist din Capitală

CHIȘINĂU, 26 iun — Sputnik. Individul care în vara anului trecut a ucis un taximetrist din Capitală, după care l-a incendiat pe un câmp din raionul Dubăsari, a fost condamnat pentru omor intenţionat şi tâlhărie la 15 ani închisoare. În plus, acesta urmează să achite succesorilor persoanei decedate suma de 1 milion 51 de mii de lei drept prejudiciu moral şi material cauzat prin infracţiune.

Bătaie - Sputnik Moldova
Un taximetrist i-a crăpat capul unui client pentru că a refuzat să plătească

Procuratura raionului Dubăsari a demonstrat că în august 2016 taximetristul a preluat o comandă de a transporta o persoană într-o localitate din raionul Dubăsari.

Potrivit oamenilor legii, în timpul deplasării între cei doi s-a iscat o ceartă din cauza sumei pe care trebuia să o achite taximetristului. Astfel, pasagerul, în vârstă de 26 de ani, originar din raionul Orhei, l-a lovit pe şofer cu un obiect din metal. Acesta a decedat pe loc. Ulterior, inculpatul a incendiat cadavrul taximetristului lăsându-l pe un câmp din apropierea satului Molovata, raionul Dubăsari, furând automobilul victimei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0