Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sunt cetățeni moldoveni printre victimele de la Newcastle?

© AP Photo / Scott HeppellOfițeri ai poliției din Newcastle, arhivă
Ofițeri ai poliției din Newcastle, arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Misiunea diplomatică a Republicii Moldova în Marea Britanie nu poate preciza deocamdată dacă sunt sau nu moldoveni printre victimele de la Newcastle.

CHIȘINĂU, 25 iun — Sputnik. Externele de la Chișinău anunță că deocamdată nu dispun de informații care ar confirma că în accidentul din orașul Newcastle, Marea Britanie, s-ar afla și cetățeni ai Republicii Moldova.

Newcastle - Sputnik Moldova
Un automobil a intrat într-o mulțime de musulmani în Marea Britanie – VIDEO

"În acest moment, Ambasada (Republicii Moldova din Marea Britanie — nota noastră) nu dispune de informații dacă printre victimele accidentului din Newcastle sunt și cetățeni moldoveni. Suntem în legătură permanentă cu poliția. Pentru informații suplimentare, apelați la Ministerul Afacerilor Interne și Integrării Europene", au anunțat responsabili din cadrul misiunii diplomatice moldovenești din Marea Britanie pentru Sputnik Moldova.

Amintim că Un automobil a intrat într-o mulțime de musulmani care sărbătoreau Eid al-Fitr în orașul Newcastle din Marea Britanie, anunță presa locală.

Cinci persoane au fost rănite în urma accidentului care a avut loc la 9:14 (ora locală). Printre cei răniți ar putea fi și copii.

Poliția respinge ipoteza că ar fi vorba de un atentat terrorist. În urma accidentului a fost reținută și anchetată o femeie în vârstă de 42 de ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0