Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cluj: 2 victime în rândul celor 4 moldoveni ce mergeau în Franța – VIDEO

© Sputnik / Miroslav RotariSMURD
SMURD - Sputnik Moldova
Abonare
Patru cetățeni ai Republicii Moldova, care se îndreptau spre Franța cu un microbuz, au fost implicați într-un accident rutier, iar doi au fost răniți

CHIȘINĂU, 25 iun — Sputnik. Patru cetățeni ai Republicii Moldova au fost răniți după ce un autoturism s-a izbit într-un microbuz pe autostrada DN1C, la ieșirea din localitatea Coplean, județul Cluj.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, aproximativ la ora 22:30. Un tânăr de 19 ani, care se deplasa dinspre Baia Mare spre Dej, a încercat să depășească un camion, lovind microbuzul care venea din sens opus. În urma impactului, mașina marca Seat a fost făcută praf, iar microbuzul în care se aflau patru cetățeni ai Republicii Moldova a ajuns în afara șoselei.

Șoferul automobilului și un pasager de 22 de ani au fost grav răniți. Doi dintre cei patru pasageri ai microbuzului au primit traumatisme: un bărbat de 40 de ani și fiica sa de 10 ani.

Microbuzul cu cetățeni moldoveni se deplasa în Franța.

Martorul accidentului a fost un pompier de la Detașamentului de la Dej, Radu Achimaș, aflat în timp liber, care a apelat la 112 și a acordat primul ajutor victimelor.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD și polițiști. Toate victimele au fost conduse la Spitalul Municipal Dej pentru investigații. Viața acestora se află în afara oricărui pericol.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele accidentului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0