Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Intemperia a mai făcut o victimă – o fată de doar 12 ani

© Sputnik / Мирослав РотарьPoliția - Acces interzis
Poliția - Acces interzis - Sputnik Moldova
Abonare
Încă o victimă a furtunii de ieri – o fată de 12 ani care și-a găsit moartea după ce a călcat pe un fir electric ajuns din cauza vântului la pământ.

CHIȘINĂU, 24 iun — Sputnik. O fată de 12 ani din Ștefan Vodă a fost electrocutată de un fir electric care a ajuns la pământ după furtuna de vineri. Prin acesta trecea curentul electric în momentul în care victima l-a călcat, după care a murit pe loc.

politia de patrulare consecintele furtnii din 23 iunie 2017 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Stihia de vineri a făcut o victimă în Capitală - FOTO

Poliția a anunțat că fata e întorcea de la niște rude, iar mama ei a fost prima care a găsit-o fără suflare lângă cablul electric.

Oamenii legii au inițiat pe acest caz o acțiune penală pentru a determina cine este vinovat de faptul că prin firul căzut la pământ mai circula curentul electric.

Fata de la Ștefan Vodă este cea de-a două victimă a intemperiilor. Prima este o bătrân de 87 de ani din Chișinău, care a fost lovită de un arbore ce a căzut peste ea. Din fericire, femeia a rămas în viață, dar se află în stare gravă în secția de reanimare de la spital.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0