Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Efectele furtunii: acoperișuri spulberate, copaci doborâți, străzi blocate

© Facebook / Mihail BagasУпавшее в Кишиневе дерево
Упавшее в Кишиневе дерево - Sputnik Moldova
Abonare
Furtuna care a cuprins brusc mai multe localități din Republica Moldova a provocat într-un timp record pagube materiale, a căror valoare încă urmează să fie estimată

CHIȘINĂU, 23 iun — Sputnik. la ora actuală autoritățile încă nu au publicat informații despre urmările intemperiei, însă cetățenii publică pe rețelele de socializare date despre ceea ce se întâmplă în localitățile și regiunile țării.

© SputnikFurtună în Chișinău
Furtună în Chișinău - Sputnik Moldova
Furtună în Chișinău

În Capitală mai multe străzi au fost blocate din cauza apei și a crengilor care au fost rupte de vântul puternic. Strada Muncești, una dintre cele mai importante, se numără printre arterele care au fost temporar blocate.

Și în mai multe localități din raionul Ialoveni furtuna a făcut prăpăd. Chiar în Ialoveni a fost distrus de vânt acoperișul unei case, care a căzut lângă automobilele parcate în preajmă. Situația este dificilă și în satele raionului Ialoveni, inclusiv în Bardar, Răzeni, Horăști, Ulmu și altele.

© SputnikFurtună în Chișinău
Furtună în Chișinău - Sputnik Moldova
Furtună în Chișinău

Utilizatorii de Facebook scriu că aceeași situație e în raioanele Hâncești, Strășeni, Anenii Noi, Cahul, Cimișlia, Telenești, Orhei etc.

 

Fluxul de știri
0