Vezi ce faptă rușinoasă a făcut un soldat american chiar pe sediul MAI lituanian

© AFP 2022 / PETRAS MALUKASНАТО
НАТО - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Societatea din Lituania este revoltată de comportamentul indecent al militarilor NATO, aflați pe teritoriul acestei țări, iar ultimul incident a scandalizat și mai mult opinia publică

CHIȘINĂU, 22 iun — Sputnik. Un militar al armatei americane a urinat pe clădirea Ministerului de Interne al Lituaniei din orașul Vilnius, gest care a revoltat opinia publică, anunță portalul Baltnews.

Международный валютный фонд - Sputnik Moldova
FMI despre majorarea salariilor: În România NU, în Germania DA

Militarul a fost reținut de o patrulă a poliției. Reprezentanții forțelor de ordine i-au citit o scurtă lecție despre gravitatea faptei comise, după care i-au aplicat o amendă de 15 euro.

Acesta nu este primul incident cu implicarea militarilor străini, care se comportă în mod provocator în Lituania. În această iarnă, poliția a reținut cinci militari cehi agresivi într-un club de noapte din orașul Klaiped, iar la începutul lunii iunie patru militari germani, aflați în stare de ebrietate, au provocat o bătaie în Jonava.

În iulie 2016, la summitul NATO din Varșovia, a fost luată decizia de a fi dislocate în Lituania, Letonia, Estonia și Polonia batalioane mulținaționale ale NATO. În perioada dintre 2017 și 2018, în batalionul NATO din Lituania vor fi implicați peste 1,2 mii de militari.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0