Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Parlamentul decide astăzi soarta ministrului de Externe

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 23.09.2016
Заседание Парламента 23.09.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul ședinței plenare de joi, Parlamentul va examina moțiunea simplă depusă de deputați socialiști asupra politicii externe realizate și promovate de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene

CHIȘINĂU, 22 iun – Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova va examina, în cadrul ședinței de joi, moțiunea simplă asupra politicii externe realizate și promovate de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Андрей Галбур - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ministrul moldovean de Externe riscă să fie demis

Legislativul se va convoca în ședințe plenare joi, 22 iunie, începând cu ora 14.00 și vineri, 23 iunie, de la ora 10.00. Biroul Permanent a adoptat ordinea de zi a ședințelor.

Pe ordinea de zi mai figurează o serie de modificări și completări legislative, inclusiv la Legea Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pe anul 2017, cu privire la distincțiile de stat, privind resortisanții statelor terțe care au obligația deținerii unei vize și cei care sunt exonerați de obligativitatea deținerii unei vize la traversarea frontierei de stat a Republicii Moldova, hotărârea de modificare a componenței nominale a comisiilor permanente și grupurilor de prietenie.

Tot astăzi, deputații vor mai discuta proiectul de lege privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, hotărârea privind Programul de cooperare al statelor-membre CSI în lupta cu infracțiunile săvârșite cu utilizarea tehnologiilor informaționale pentru anii 2016-2020. 

În ședința plenară de vineri, Parlamentul va examina proiectul de lege privind concepția securității informaționale a Republicii Moldova, cu privire la prevenirea și combaterea terorismului, modificările la Legea Cetățeniei, regimul străinilor în Republica Moldova și cu privire la migrația de muncă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0