Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Asasinii Cristinei Parhomenco au fost condamnați la ani suplimentari de pușcărie

© Facebook / Кристина ПархоменкоКристина Пархоменко
Кристина Пархоменко - Sputnik Moldova
Abonare
Doi dintre cei trei minori condamnați în dosarul omorului Cristinei Parhomenco au mai primit suplimentar câte un an și, respectiv, doi ani de închisoare

CHIȘINĂU, 22 iun – Sputnik. Asasinii minorei de la Strășeni, Cristina  Parhomenco, au fost condamnați suplimentar într-un alt dosar penal. 

Exclusiv: minorii au recunoscut că au ucis-o pe adolescenta din Strășeni>>>

Cristina Parhomenco, o minoră de 14 ani din Strășeni, a fost omorâtă cu cruzime în seara zilei de 25 noiembrie 2016 de alți patru minori. Asasinii au vârste de 13, 15, 16 și 17 ani. Doi dintre aceștia, de 15 și 16 ani, au fost reținuți la câteva zile de la săvârșirea crimei și plasați în arest preventiv în izolator. Minorul de 13 ani a fost eliberat. Potrivit legislației naționale, acesta nu poate fi tras la răspundere penală.

Vitalie Vlad - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Imagini exclusive cu adolescentul criminal din Strășeni, extrădat în Moldova

Cel de-al patrulea, în vârstă de 17 ani, care este considerat a fi inițiatorul crimei, a reușit să fugă peste hotare, dar în scurt timp a fost reținut și extrădat în Moldova.

La 26 aprilie, cei trei adolescenți în vârstă de 15,16 și 17 ani au fost condamnați la câte șase și opt ani de închisoare pentru omorul Cristinei Parhomenco.

Recent, Curtea de Apel i-a condamnat pe doi dintre cei trei criminali la încă un an și, respectiv, doi ani, de închisoare. Este vorba despre Anatolie Gulco și Vlad Vitalie. Cei doi au primit pedepse suplimentare pentru huliganism. Aceștia au fost acuzați că au bătut cu bestialitate un șofer de taxi.

În timpul procesului de judecată, cei trei minori au înjurat judecătorii și persoanele prezente în sală.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0