Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Trei solicitanți de azil în Germania au violat o femeie "de 3 ori fiecare"

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
O femeie în vârstă de 28 de ani din Muhlhausen, Germania, a identificat trei bărbați etiopieni despre care susține că au violat-o în repetate rânduri în timpul unui carnaval.

CHIȘINĂU, 21 iun — Sputnik. Cei 3 atacatori suspectați, între 23 și 29 de ani, au fost identificați de victimă în instanța regională din statul federal Turingia la începutul acestei săptămâni, scrie RT.

"Fiecare dintre ei m-a violat de trei ori", a declarat femeia în fața instanței.

Victima a susținut că a fost atrasă într-o zonă retrasă lângă gară, în timpul serbărilor din luna august. Ea a încercat să fugă, dar cei trei suspecți au prins-o, i-au luat telefonul mobil și au violat-o.

Femeia a spus instanței că a fost bătută, lovită și trasă de păr de cei 3 etiopieni, unul dintre ei filmând scenele cu smartphone-ul femeii.

Audierea a devenit atât de emoțională încât a trebuit să fie întreruptă. Următoarea dată stabilită în fața instanței este jumătatea lunii iulie.

În cadrul procesului de luni, procurorii i-au acuzat pe cei trei bărbați etiopieni de viol în grup și vătămări corporale. Acuzațiile sunt bazate pe mărturia victimei, cât și pe testele ADN. Cei 3 au negat acuzațiile.

În timp ce unul dintre suspecți susține că a fost doar sex consensual cu femeia în timpul carnavalului, ceilalți doi susțin că s-au culcat devreme în acea noapte.

Cazul de viol din Muhlhausen, un oraș de aproximativ 33.000 de locuitori, este doar unul dintre numeroasele incidente recente în care refugiații din Germania au fost acuzați de agresiune sexuală. La sfârșitul lunii martie, procurorii germani au acuzat un migrant afgan în legătură cu uciderea și violul unui student de 19 ani din Freiburg. În nordul țării, doi solicitanți de azil au fost cercetați după ce cinci fete adolescente au afirmat că au fost hărțuite sexual într-o piscină în februarie.

Unul dintre incidentele cele mai cunoscute a avut loc în 2015 în ajunul Anului Nou, la Köln, cu aproape 1200 de plângeri penale adresate poliției, aproximativ 500 dintre acestea fiind legate de agresiuni sexuale. Evenimentele de la Köln au condus la o agresiune publică împotriva politicilor favorabile migranților pe care cancelarul german Angela Merkel le susține.

Multe dintre agresiunile sexuale au fost comise de bărbați din Africa de Nord sau Orientul Mijlociu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0