Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Atenție pe mâna cui încredințați instalarea sistemelor de încălzire și ventilare

© Sputnik / Miroslav RotariElena Nicolaev
Elena Nicolaev - Sputnik Moldova
Abonare
Odată cu venirea caniculei am uitat de grijile din timpul iernii și anume - de sistemul de încălzire. Dar ar fi bine să ne gândim de pe acum la asta și să decidem cu ce vom încălzi locuinbța. Fie că alegem în calitate de combustibil lemnele, cărbunii sau bricheții, avem nevoiede un sistem de încălzire.
Atenție pe mâna cui încredințați instalarea sistemelor de încălzire și ventilare

Șeful Catedrei Tehnologie, Utilaj și Instalații Inginerești a Centrului de Excelență în Construcții din Chișinău, Elena Nicolaev, spune că, atunci când vor să instaleze un sistem de încălziure sau de aerisire și răcire a locuinței, oamenii trebuie să apeleze la un specialist, și să nu improvizeze. Ea a făcut aceste afirmații în cadrul unui interviu realizat în studioul Sputnik Moldova, într-o discuție cu jurnalistul Radu Hatmanu.

"Pentru montarea calitativă a unui sistem eficient de încălzire sau ventilare, sau cu utilizarea resurselor regenerabile de energie trebuie să ai o calificare, să fii specialist în domeniu. Un specialist din acest domeniu trebuie să implementeze, să pună în funcțiune și să înțeleagă principiul de funcționare a utilajului", spune Elena Nicolaev.

Autor: Radu Hatmanu

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0