Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În Chișinău îți poate fi propusă o partidă de sex chiar în microbuz

© Sputnik / Мирослав Ротарьtransport microbuse masini транспорт микроавтобусы машины
transport microbuse masini транспорт микроавтобусы машины - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără a povestit cum presupuși narcomani hărțuiesc femeile în maxi-taxiurile din Chișinău

CHIȘINĂU, 20 iun — Sputnik. O moldoveancă a avut parte de o experiență traumatizantă chiar în transportul public din capială. Aceasta a povestit într-o postare de pe Facebook despre un incident produs recent într-un maxi-taxi din Chișinău.

Potrivit tinerei, doi bărbați au urcat în microbuzul de pe linia 186, în stația de la Autogara de Nord.

"Îndată ce au intrat, au încercat să intre cu mine în discuție, folosind un limbaj licențios și încercând să arate că sunt niște masculi dominanți, adevărați eroi. I-am rugat să mă lase în pace, iar ei au început să-mi facă propuneri indecente, pe care le fac de obicei fetelor ”de pe centură”. Nu voi cita injuriile acestora. Dar, credeți-mă, atâta mizerie nu ar fi răbdat nici o femeie normală. Am fost șocată", a scris Dașa Colodeeva pe pagina sa de facebook.

Potrivit ei, în acel maxi-taxi erau mai mulți bărbați, însă niciunul nu i-a luat apărarea.

"Am fost nevoită să mă descurc singură. Am scos telefonul mobil și am început să-i fotografiez. Evident, a urmat o nouă porție de mizerie și injurii. Unul dintre ei, cu părul mai închis la culoare, a fost deosebit de ”elocvent”! Au urmat amenințări și înjurături. M-am speriat și am fost nevoită să-mi sun părinții, pe care i-am rugat să mă întâlnească, pentru că nu știam la ce să mă aștept", a mai povestit tânăra.

Chișinău: Narcomanii, avizi de cultură - Sputnik Moldova
Video
Chișinău: Narcomanii, avizi de cultură

Ea a menționat că, după toate aparențele, cei doi bărbați ar fi consumat droguri.

"Auzindu-mi discuția la telefon, cel care era cel mai agresiv a decis să coboare imediat din maxi-taxi", a scris în încheiere tânăra.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0