Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doar în Chișinău: O șoferiță pretinde că are dreptate, deși nu a cedat trecerea

© SputnikAccident Chișinău Alecu Russo cu Mihai Sadoveanu
Accident Chișinău Alecu Russo cu Mihai Sadoveanu - Sputnik Moldova
Abonare
Acum aproximativ o oră, în Chișinău, a avut loc un accident. Nu este un accident grav, dar oricum straniu, dat fiind că, din spusele martorilor, poliția o suspectează pe victimă de comiterea contravenției, ci nu pe făptaș.

CHIŞINĂU, 19 iun — Sputnik. Din spusele martorilor, șoferița autoturismului a intrat fără a se asigura în intersecția străzii Alecu Russo cu Mihai Sadoveanu, ceea ce a și provocat acest accident. Faptul că șoferița autoturismului de marca Mercedes nu a respectat regulile circulației rutiere este evident și din imaginile făcute la fața locului de corespondenții Sputnik Moldova.

© SputnikAccident Chișinău străzile Alecu Russo cu Mihai Sadoveanu
Accident Chișinău străzile Alecu Russo cu Mihai Sadoveanu  - Sputnik Moldova
Accident Chișinău străzile Alecu Russo cu Mihai Sadoveanu

Microbuzul se afla pe drumul cu circulație giratorie, având prioritare, potrivit semnului postat la intrarea în intersecție, în timp ce autoturismul Mercedes era la intrarea pe drumul cu sens giratoriu și șoferița limuzinei avea obligația să cedeze trecerea microbuzului.

Martorii spun că, imediat după ce a venit la fața locui echipajul poliției, toți ar fi început a primi și da telefoane ca, la scurt timp, oamenii legii să susțină că vinovat de comiterea accidentului ar fi șoferul microbuzului.

Deși probleme și urmele de pe asfalt constituie cea mai grăitoare dovadă că șoferul microbuzului nu are nicio vină, iată că în țara Moldovei orice este posibil. Și asta după atâta vorbă despre reforma poliției, a justiției și, mai ales, lupta cu corupția.

Corespondenții Sputnik Moldova vor urmări modul în care se va desfășura ancheta în acest caz, care este versiunea oficială a polițiștilor, după care noi vom veni cu noi amănunte.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0