Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

MAIE a spus dacă sunt cetățeni moldoveni printre victimele atacului din Londra

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова
Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Misiunea diplomatică a Republicii Moldova în Marea Britanie monitorizează situația din Londra

CHIȘINĂU, 19 iun — Sputnik. Ambasada Moldovei la Londra încearcă să clarifice dacă sunt cetățeni moldoveni printre victimele atacului terorist din Londra, i-a comunicat corespondentului Sputnik un angajat al instituției.

Cel puțin 10 persoane au avut de suferit în urma incidentului produs în noaptea de duminică spre luni, 19 iunie, în preajma unei moschei din parcul londonez Finsbury.

O camionetă a intrat peste mulțime. Presa străină scrie că, după ce vehiculul a intrat în mulțime, din camionetă a sărit un tânăr înarmat cu un cuțit și a lovit câțiva pietoni.

"Ambasada Moldovei este în contact permanent cu poliția engleză și monitorizează situația creată în legătură cu atentatele teroriste din Londra, pentru a preciza dacă sunt cetățeni moldoveni printre victime", a declarat interlocutorul agenției.

Un incident similar a avut loc în data de 3 iunie, pe un pod din Londra. Un automobil a intrat în mulțime, iar apoi trei teroriști au atacat pietonii. Atentatul s-a soldat cu opt victime.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0