Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Zbor din Paris, afectat de turbulențe: Zeci de răniţi

© REUTERS / Greg Baker/PoolChinese C919 passenger jet lands on its maiden flight at Pudong International Airport in Shanghai, China May 5, 2017
Chinese C919 passenger jet lands on its maiden flight at Pudong International Airport in Shanghai, China May 5, 2017 - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 20 de persoane au fost rănite în avionul care a decolat de la Paris și se îndrepta către Kunming, China.

BUCUREȘTI, 18 iun — Sputnik. Peste 20 de persoane au fost rănite în avionul MU774 care a decolat la Paris şi se îndrepta spre China, la Kunming, informează presa chineză, potrivit RT.

În urma turbulențelor puternice, mai multe persoane au avut de suferit. Avionul a aterizat în siguranță în Kunming, capitala provinciei Yunnan din sudul Chinei, iar cei care au avut nevoie de ajutor medical au fost trimiși la spital.

A plane in the sky - Sputnik Moldova
Avion malaiezian, dispărut de pe ecranele radarelor. Au început căutările

Nici unul dintre pasageri nu a suferit leziuni care să-i pună viața în pericol. În total. peste 20 de persoane au fost rănite și cel puțin 12 au fost spitalizate cu diverse leziuni, inclusiv fracturi, echimoze şi răni la cap.

Transportatorul aerian, China Eastern, a emis o declarație în care recunoaște că avionul "a intrat brusc în zona de turbulențe" și "unii pasageri din avion au fost afectaţi".

"Avionul a aterizat în condiții de siguranță în Kunming, au fost asigurate servicii medicale", potrivit declarației.

Incidentul intervine la o săptămână după ce un avion China Eastern Airlines, care se îndrepta spre Shanghai, a fost redirecționat înapoi spre Sydney din cauza unei găuri uriașe apărute la motorul din stânga.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0