Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a vorbit despre nepoții săi

© Sputnik / Михаил Метцель / Accesați arhiva multimediaПрезидент России Владимир Путин
Президент России Владимир Путин - Sputnik Moldova
Abonare
În timpul „liniei directe”, care a durat aproape patru ore, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a răspuns la 73 de întrebări. Cetățenii au manifestat interes și față de aspectele ce țin de viața sa personală. De exemplu: cum o duc nepoții președintelui? Liderul Federației Ruse nu s-a eschivat și a vorbit despre urmașii săi.

CHIȘINĂU, 16 iun — Sputnik. Tradiționalele „linii directe" televizate sunt realizate încă în timpul primului mandat de președinte al lui Putin. Prima emisiune de acest gen a fost produsă în date de 24 decembrie 2001, iar cea de-a 14-a s-a desfășurat pe 14 aprilie 2016. Anul trecut numărul întrebărilor adresate președintelui a depășit 2,3 milioane.

Vladimir Poutine, Président russe et… parrain aimant - Sputnik Moldova
Rusia
Putin face dezvăluiri despre fiicele sale

Economia, sancțiunile, agricultura, problemele businessului mic și mijlociu, demografia, situația din Ucraina, problemele cele mai mari de pe agenda internațională și subiectele stringente ce țin de situația internă a Rusiei în ultimele luni, de la transmiterea Catedralei Sf. Isaac la balanța BOR până la demolarea blocurilor construite încă pe timpul lui Hrușciov, precum și numeroase solicitări de ordin personal — toate acestea au răsunat în regim online la posturile TV din Federația Rusă.

Putin a răspuns și la întrebarea cum o duc copiii și nepoții săi. Liderul rus a menționat că fiicele sale nu se implică în politică și locuiesc la Moscova ca niște oameni obișnuiți.

"Cât despre nepoți, unul deja merge la grădiniță", a spus Putin. "Știți, eu nu doresc ca ei să crească ca niște "vlăstare domnești", eu doresc ca ei să devină oameni normali. Pentru aceasta au nevoie de comunicare, de comunicare obișnuită în colectivele de copii", a explicat președintele Rusiei, adăugând că de curând i s-a mai născut un nepot.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0