Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lider PSD: Mirosul de sânge devine din ce în ce mai pregnant

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Primarul Iașului, Mihai Chirică, a vorbit într-o conferință de presă despre cum a fost înlăturat de la șefia PSD, acesta detaliind care sunt persoanele grele din partid și cum acționează

CHIȘINĂU, 16 iun — Sputnik. Mihai Chirică a declarat că un grup foarte restrâns din PSD popularizează mereu soluțiile, scrie stiripesurse.ro.

Mihai Chirică a precizat că oamenii incomozi din partid sunt etichetați pe nedrept.

„Circul acolo stă cam în felul următor: un grup foarte restrâns popularizează soluția. Deci omul ăsta trebuie îndepărtat, ori este agent SIE, SRI, KGB, nu știu ce o fi spus că este domnul Grindeanu. Încep să lovească în persoana respectivă și mirosul de sânge devine din ce în ce mai pregnant", a spus Chirică.

Apoi discuțiile sunt începute de Gabriela Vrânceanu-Firea și Olguța Vasilescu. Fostul vicepreședinte al PSD a adăugat că apoi urmează votul și sunt propuse soluțiile radicale.

„Îl dăm jos de acolo, de acolo, de acolo, îl omorâm și la urmă îl și defăimăm complet, ca să nu folosesc un cuvânt vulgar. După care apare liderul și spune că e de acord cu A, B, C, dar fără defăimare", a mai precizat primarul Iașului.

Chirica a precizat că prin astfel de „procese" au mai trecut, în afară de el el, Valeriu Zgonea, Victor Ponta, Mircea Geoană și Sorin Grindeanu.

Mihai Chirica a pierdut sprijinul în PSD în urma protestelor față de OUG 13, când și-a exprimat solidaritatea cu protestatarii.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0