Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Cum și-a salvat o britanică viața în incendiul din Londra

© REUTERS / Toby MelvilleВ Лондоне мощный пожар охватил жилой дом
В Лондоне мощный пожар охватил жилой дом - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie și-a salvat propria viață și viața fiicei sale inundându-și apartamentul în timpul incendiului produs într-un bloc de locuințe din Londra

CHIȘINĂU, 16 iun — Sputnik. Presa britanică a relatat pe larg despre cazul britanicei Natasha Elcock, care a reușit să salveze viața iubitului său, Chris Seagrove, și fiicei sale de șase ani, inundând-și apartamentul de la etajul 11 în timpul incendiului din Grenfell Tower.

В Лондоне мощный пожар охватил жилой дом - Sputnik Moldova
Cauzele incendiului din Londra: primele supoziții

Potrivit Daily Mail, atunci când salvatorii au îndemnat locatarii să rămână în apartamentele lor, femeia a decis să-și inunde apartamentul, deschizând la maxim robinetele din baie. Anume acest lucru i-a salvat viața.

Familia s-a aflat în blocul incendiat, în așteptarea echipei de salvare, timp de o oră și jumătate. În cele din urmă, aceștia au fost salvați și transportați la spital.

Reamintim că, pe 14 iunie, într-un bloc din Londra a izbucnit un incendiu devastator, în urma căruia au decedat 17 persoane, iar alte 80 au fost rănite. Potrivit experților, flăcările au izbucnit din cauza unui frigider defect.

Natasha este angajată la compania John Lewis și locuiește în Marea Britanie de 20 de ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0