Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O moldoveancă, rănită în urma atacului produs într-un restaurant din Franța

© Facebook / DSEПожар в Кишиневе
Пожар в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile franceze au anunțat despre existența mai multor victime, inclusiv o angajată a localului, care ar fi originară din Republica Moldova

CHIȘINĂU, 15 — Sputnik. Potrivit Ministerului de Externe de la Chișinău, atacul asupra restaurantului românesc „Transilvania", aflat în localitatea franceză Aubervilliers, s-a produs în data de 11 iunie.

Cel puțin 12 persoane au avut de suferit în urma incendiului care a avut loc în restaurant după atacul cu cocktail Molotov.

Potrivit autorităților franceze, printre victime s-ar afla inclusiv o angajată a localului, care ar fi originară din Republica Moldova.

"Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene și Ambasada Republicii Moldova la Paris menţin legătura permanentă cu autoritățile franceze pentru obţinerea informaţiei relevante cu privire la acest caz, confirmarea cetățeniei victimelor, precum și se interesează de evoluţia stării de sănătate a victimelor, internate într-un spital francez pentru recuperare", a comunicat instituția.

Pentru informaţii suplimentare, cetăţenii moldoveni se pot adresa la Ambasada Republicii Moldova la Paris.

Adresa: str. 22 Rue Berlioz, 75116, Paris.
Te.: + 33 1 40 67 11 20

E-mail: paris@mfa.md

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0