Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Atașatul militar al Letoniei pleacă din Moldova

© Photo : Ministerul ApărăriiLocotenent-colonelul Zigmunds Balodis, atașat minitar al Letoniei în Republica Moldova
Locotenent-colonelul Zigmunds Balodis, atașat minitar al Letoniei în Republica Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Atașatul militar al Letoniei a declarat că pentru el a fost o onoare să aibă acest statut în Republica Moldova

CHIȘINĂU, 15 iun — Sputnik. Ataşatul militar al Republicii Letonia în Republica Moldova, cu sediul la Kiev, locotenent-colonelul Zigmunds Balodis, și-a încheiat mandatul în țara noastră. Despre aceasta informează serviciul de presă al Ministerului Apărării.

Diplomatul a fost decorat joi, cu acest prilej, cu o diplomă de onoare de către viceministrul moldovean al Apărării, Gheorghe Galbura, care a apreciat sprijinul Guvernului Letoniei oferit Armatei Naţionale în domeniul învăţământului şi logisticii.

Парламент - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Parlamentul și-a spus cuvântul în subiectul ambasadorilor Moldovei peste hotare

Gheorghe Galbura a mai declarat că ataşatul Apărării Zigmunds Balodis a avut o contribuţie esenţială la implementarea proiectelor respective şi i-a mulţumit pentru eforturile depuse la dezvoltarea Armatei Naţionale pe parcursului mandatului.

La rândul său, locotenent-colonelul Zigmunds Balodis a menţionat că pentru el a fost o onoare să deţină funcţia de ataşat militar acreditat pentru ţara noastră, evidenţiind receptivitatea şi profesionalismul colegilor moldoveni în consolidarea cooperării dintre cele două armate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0